OOTD Bluza neagra cu umeri de piele

Astăzi sunt ceva mai veselă. În primul rând mă bucur că o mare parte din cei care am fost la munte de Crăciun vom pleca în vacanța de vară. Evident că am să merg cu gâza mică așa că am să pun cât de multe poze pot. Destinația este secretă, cel puțin pentru moment.

Bluză – link

Lunea este o zi nu tocmai plăcută. Este începutul unei noi săptămâni și mă deprimă. Marți sunt 3 ceasuri rele și abia de miercuri încep să mă mai înseninez. În week-end am ieșit la poze și după ce am făcut poze am reușit să mă și vopsesc. Mama a ales să mă facă un blond gri. Inițial am zis că a ieșit cam închisă culoarea dar duă ce m-am analizat mai bine îmi place mult cum îmi stă. Mă gândeam să îmi mai închid un pic culoarea părului! Este o idee.

V-am tot povestit că am primit în ultimul colet primit 2 bluze negre și nu am apucat să vă arăt decât una așa că astăzi este rândul celei de-a doua. Inițial bluza asta am zis că nu mi se potrivește. În partea de sus, doar deasupra umerilor este cu un fel de piele iar în rest este un material de cămașă. Bluza cade frumos pe corp și se așează perfect. Când mi-am planificat cum voi merge la poze mi-am pregătit și un colier alb de care am uitat așa că în unele poze apare, în altele nu. Concluzionând se așează frumos, mărimea aleasă este perfectă și prețul nu este mare. La final am să vă pun o poză cu noua mea culoare de păr, asta în cazul în care nu ați văzut deja această poză pe facebook.

 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You may also like

15 comentarii

  1. Ce bine iti sta vopsita asa!!!
    Cat despre bliza, nici nu ai idee de cate ori m-am uitat la ea, dar nu am indraznit sa o cumpar, mi se parea mprea dramatica, dar arata chiar bine. doar faptul ca zici ca e din material de camasa ma descurajeaza, mi-ar fi placut sa fie genul unui pulover.
    Te pup! :*

  2. Imi place foarte mult bluza, am vrut si eu sa o adaug in cos de cateva ori, dar nu stiu ce m-a oprit de fiecare data. Insa, vazand-o la tine, cred ca o voi cumpara pana la urma. Iti sta foarte bine cu noua nuanta, apropo 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.