Oferă-i copilului tău confortul de care are nevoie cu lănțișoarele pentru suzetă de silicon

Orice mamă știe stresul de a avea grijă de un bebeluș, dar partea aceasta este compensată de sentimentul matern – ideea în sine de a avea grijă de un pui de om, atât de fragil, încât, uneori îți este frică să nu faci ceva greșit. Orice mamă își dorește ce e mai bun pentru puiul ei, liniște, fericire și să nu uităm de confort.

Continue Reading

Integrarea tricourilor în ținutele de primăvară

Primăvara aduce cu sine o atmosferă proaspătă și vibrantă, iar în ceea ce privește moda, este momentul perfect pentru a explora și a încorpora tricourile în ținutele noastre de zi cu zi. Îmi plac tricourile și le prefer atât pe cele cu mesaje, cât și cele cu imprimeuri haioase. Acestea pot fi integrate în mod creativ în ținutele noastre de primăvară și pot crea cu ele atât ținute casual/sport, dar și mai elegante.

Continue Reading

5 trucuri pentru relaxare și eliberare de stresul cotidian

În goana nebună a vieții cotidiene, când zilele se îmbină și stresul pare să devină stăpânul nostru, ne îndreptăm deseori către mici oaze de relaxare pentru a ne regăsi echilibrul interior. În această căutare a liniștii, am descoperit că unele trucuri simple pot deveni adevărate salvări în lupta noastră cu agitația. Printre acestea, gelul de duș ocupă un loc central, fiind unul dintre cele mai accesibile și eficiente instrumente pentru a ne elibera de stresul cotidian.

Continue Reading

Modele sexy de costume de baie de la BERLOOK

Vara este anotimpul meu preferat. Prefer marea, plaja sau chiar piscina. Îmi place și muntele doar că acesta este pe locul 2. Anul trecut mi-am făcut vacanța de vară în Turcia și la cât de mult mi-a plăcut cred că mi-ar plăcea să repet experiența. Doar că aș vrea să mai fac ceva schimbări la mine, mai exact la corpul meu, iar perioada asta de început ar fi numai bună. Mă deranjează câteva kilograme în plus pe care le-am luat în iarna asta și care acum mă deranjează mai mult ca oricând. Eu trag speranța ca acum să fiu suficient de motivată să le pot da jos până la vară sau până când voi ajunge la plajă.

Continue Reading

Despre alergia mea la oja semipermanentă

Manichiura cu ojă semipermanentă s-a dovedit a fi cea mai bună alegere pentru mine. Chiar dacă am unghiile groase, oja normală nu rezista mai mult de 2 -3 zile pe unghii. Cu oja semipermanentă această problemă era eliminată din start și asta pentru că cel puțin o lună aveam o manichiură impecabilă din toate punctele de vedere. Să vă povestesc cum am început și cum am ajuns să am această alergie pe care inițial nu știam cum s-o gestionez.

Continue Reading

Bătrânul din lună – Grace Lin (recenzie)

Dragoni, dragoni și iarăși dragoni. Recunosc că decizia de a pune mâna pe această nu mi-a apărut nici mie, nici Cristinei. Doamna învățătoare a propus această carte și eu am dat curs acestei intenții. Am decis să-i cumpăr cartea doar că ordinea în care urma să citească cărțile din coletul de pe Libris.ro i-a aparținut Cristinei. Întâmplarea face ca această carte să vină exact după „Cum să-ți dresezi dragonul„. Despre această carte, dar despre impresiile Cristinei în urma lecturării acesteia vă voi spune în rândurile ce urmează.

Continue Reading

Ședințe de întreținere pentru Epilarea definitivă făcută la Amazing Skin din Galați

Să merg la epilare definitivă a fost una dintre cele mai bune decizii. Am mai spus-o și o repet pentru că nu regret o secundă acest lucru. Dacă ar fi posibil aș îndepărta absolut toate firele de păr nedorite de pe corp. Îmi crește părul pe corp foarte repede și ăsta a fost principalul motiv pentru care am recurs la acest procedeu. În plus, pe picioare aveam o foliculită(fire de păr crescute pe sub piele) care era foarte deranjantă și epilarea definitivă era soluția ideală. Pe blog am tot felul de articole referitoare la acest procedeu și vă povestesc cum a fost după fiecare ședință în parte. Astăzi vă povestesc despre întreținerea pe care am avut-o săptămâna trecută, la aproape un an de la ultima vizită la salon.

Continue Reading

Cum să-ți dresezi dragonul de Cressida Cowell (recenzie)

Dragonii nu sunt tocmai ceea ce caută Cristina. Și totuși, a citit Dragonul tatălul meu scrisă de Ruth Stiles Gannet care s-a dovedit a fi o carte extraordinară. O recomand cu mare drag și vă asigur că vă v-a intra rapid la suflet. Cred că acea carte a fost încrederea oferită și cărții de față ca s-o poată începe cu plăcere. Eu îmi cumpăr cărțile de pe Libris.ro și găsiți acolo o gamă largă de titluri din care vă puteți alege.

Continue Reading