Modele sexy de costume de baie de la BERLOOK

Vara este anotimpul meu preferat. Prefer marea, plaja sau chiar piscina. Îmi place și muntele doar că acesta este pe locul 2. Anul trecut mi-am făcut vacanța de vară în Turcia și la cât de mult mi-a plăcut cred că mi-ar plăcea să repet experiența. Doar că aș vrea să mai fac ceva schimbări la mine, mai exact la corpul meu, iar perioada asta de început ar fi numai bună. Mă deranjează câteva kilograme în plus pe care le-am luat în iarna asta și care acum mă deranjează mai mult ca oricând. Eu trag speranța ca acum să fiu suficient de motivată să le pot da jos până la vară sau până când voi ajunge la plajă.

Continue Reading

Despre alergia mea la oja semipermanentă

Manichiura cu ojă semipermanentă s-a dovedit a fi cea mai bună alegere pentru mine. Chiar dacă am unghiile groase, oja normală nu rezista mai mult de 2 -3 zile pe unghii. Cu oja semipermanentă această problemă era eliminată din start și asta pentru că cel puțin o lună aveam o manichiură impecabilă din toate punctele de vedere. Să vă povestesc cum am început și cum am ajuns să am această alergie pe care inițial nu știam cum s-o gestionez.

Continue Reading

Bătrânul din lună – Grace Lin (recenzie)

Dragoni, dragoni și iarăși dragoni. Recunosc că decizia de a pune mâna pe această nu mi-a apărut nici mie, nici Cristinei. Doamna învățătoare a propus această carte și eu am dat curs acestei intenții. Am decis să-i cumpăr cartea doar că ordinea în care urma să citească cărțile din coletul de pe Libris.ro i-a aparținut Cristinei. Întâmplarea face ca această carte să vină exact după „Cum să-ți dresezi dragonul„. Despre această carte, dar despre impresiile Cristinei în urma lecturării acesteia vă voi spune în rândurile ce urmează.

Continue Reading

Ședințe de întreținere pentru Epilarea definitivă făcută la Amazing Skin din Galați

Să merg la epilare definitivă a fost una dintre cele mai bune decizii. Am mai spus-o și o repet pentru că nu regret o secundă acest lucru. Dacă ar fi posibil aș îndepărta absolut toate firele de păr nedorite de pe corp. Îmi crește părul pe corp foarte repede și ăsta a fost principalul motiv pentru care am recurs la acest procedeu. În plus, pe picioare aveam o foliculită(fire de păr crescute pe sub piele) care era foarte deranjantă și epilarea definitivă era soluția ideală. Pe blog am tot felul de articole referitoare la acest procedeu și vă povestesc cum a fost după fiecare ședință în parte. Astăzi vă povestesc despre întreținerea pe care am avut-o săptămâna trecută, la aproape un an de la ultima vizită la salon.

Continue Reading

Cum să-ți dresezi dragonul de Cressida Cowell (recenzie)

Dragonii nu sunt tocmai ceea ce caută Cristina. Și totuși, a citit Dragonul tatălul meu scrisă de Ruth Stiles Gannet care s-a dovedit a fi o carte extraordinară. O recomand cu mare drag și vă asigur că vă v-a intra rapid la suflet. Cred că acea carte a fost încrederea oferită și cărții de față ca s-o poată începe cu plăcere. Eu îmi cumpăr cărțile de pe Libris.ro și găsiți acolo o gamă largă de titluri din care vă puteți alege.

Continue Reading

Polipoză nazală – investigații și operația Cristinei

Am cam lipsit în ultimul timp și să știți că am făcut asta motivat. Vreau să vă povestesc totul pentru că eu s-au petrecut cÂteva lucruri de care m-am apucat să vă povestesc. Despre polipi auzisem doar că nu mă interesa subiectul în mod direct și nu aveam nicio informație. Nici măcar nu știam că aceștia pot apărea pur și simplu în nas. Așa a apărut prima vizită la ORL și am făcut tot felul de alte săpături ca să văd exact cum pot rezolva problema copilului.În concluzie, astăzi vă povestesc despre problemele de sănătate ale Cristinei(9 Ani), despre ce explicații am primit de la medici, tratamente și operație.

Continue Reading

Optimizarea SEO pentru creșterea vizibilității online

În era digitală în care trăim, optimizarea pentru motoarele de căutare SEO devin tot mai importante pentru succesul online al unei afaceri sau a unui proiect personal. Pentru a reuși să ridici poziția site-ului în rezultatele căutărilor Google ai nevoie să ții cont de câteva aspecte extrem de importante care ar putea ajuta. În cazul în care metodele folosite sunt eficiente atunci acest lucru se pot întâmpla într-un timp foarte scurt. O parte din informațiile oferite vi le transmit din experiența proprie, dar o parte dintre acestea le-am învățat pe parcurs și pe care urmează să le pun în aplicare.

Continue Reading

Curiosul caz al lui Origami Yoda – de Tom Angleberger (recenzie)

Alegerea acestei cărți a fost cam la ghici să spun așa. Doamna învățătoare a propus câteva cărți la școală pentru a fi lecturate în următoarea perioadă, iar eu le-am luat de pe Libris.ro pe toate și apoi le-am început aleator. Alegerea cărții pe care urma s-o înceapă Cristina a fost cu ochii închiși. Le-am pus pe toate în fața ei și Curiosul caz al lui Origami Yoda a fost aleasă. Ideea este că ea avea ceva atracție pentru această carte încă de la început. Poate și pentru că ea a venit acasă cu ideea că această carte este despre yoga.

Continue Reading

Secretul frumuseții: Cum ajută acidul hialuronic și Vitamina C la vitalitatea pielii

Pielea necesită o atenție specială pentru a rămâne elastică și luminoasă pe tot parcursul timpului. În această călătorie a îngrijirii pielii, doi aliați de nădejde au ieșit în evidență: acidul hialuronic și vitamina C. Împreună, aceste două elemente s-au dovedit a fi adevărate comori în lupta împotriva semnelor de îmbătrânire și a problemelor pielii. Eu am început să caut produse cu care să rezonez și care să acționeze bine pe tenul meu, dar în același timp să nu-mi simt tenul încărcat. Vreau să vă arăt 2 produse Biotrade pe care le-am introdus recent în rutina mea de îngrijire și să vă povestesc puțin despre ele.

Continue Reading

Descifrând magia ortogramelor sau cum poți învăța să scrii corect

Ortografiile pot părea adesea a fi o provocare formidabilă pentru elevii de clasa a treia și nu numai. Cu toate acestea, această etapă esențială în dezvoltarea lor școlară poate fi îmbunătățită semnificativ prin intermediul cărților special concepute pentru exersarea ortogramelor. Având în vedere că Cristina s-a confruntat cu diverse cazuri în care scrierea corectă i-a dat ceva bătăi de cap am zis să aprofundăm puțin subiectul și dacă nu fac asta prin exercițiu, atunci cum? Exersarea acasă a diverselor ortograme și importanța corectitudinii în scrierea lor a făcut-o să le înțeleagă și să scrie din ce în ce mai corect.

Continue Reading