O seară specială într-o rochie deosebită

Sâmbătă am fost la ziua unui prieten și m-am distrat așa cum de mult nu am mai făcut-o. Am fost împreună cu o mare parte din prietenii mei și nu pot să spun decât că m-am distrat pe cinste. Pentru că dress code-ul a fost unul mai special am ales o rochie frumoasă din catifea.

Anul acesta se poartă rochii de catifea

rochie-karla

Rochie – link

Choker – link

Rochiile de catifea sunt la modă în acest an și am îndrăznit să-mi cumpăr și eu câteva. Eu am purtat o rochie neagră, mulată cu un mic decolteu în care m-am simțit extraordinar. Rochia are un material foarte moale și plăcut la atingere și sunt convinsă că știți cum este catifeaua doar că eu nu am mai purtat de foarte mult timp un obiect vestimentar din acest material.

rochie-karla-clubMaterialul este ușor elastic și am intrat în această rochie destul de ușor. Am ales mărimea 38 și pentru asta am folosit tabelul de mărimi de pe site.

rochie-catifea-karla

Rochia este perfectă pentru o vreme mai rece ca aceasta și numai bună pentru ce am avut eu nevoie.

Accesorizarea ținutei

Choker este un accesoriu în tendințe și l-am văzut în combinații cu diverse ținute. Pentru că rochia avea un decolteu suficient de mare, acest choker l-am găsit foarte potrivit. Este dintr-o catifea combinat cu un mic puf de blăniță.

rochie-karla-de-catifea Am purtat o pereche de pantofi de la Zara pe care i-am mai folosit și la alte ținute. Sunt tare comozi și atunci când am nevoie de o pereche de pantofi negri, simpli, apelez la ei.

rochie-mulata-de-catifeaRochia are lungimea potrivită și este fix până la genunchi. Îmi place că se așează bine pe corp și burtica se vede frumos și nu iese în evidență. Cu alte cuvinte este rochia perfectă dacă vă plac rochiile de acest gen și nu aveți burtică. În cazul în care aveți puțină burtică, vin zilele astea în ajutorul vostru cu un model de rochie care vă poate avantaja.

Nu am poze de la petrecere, dar vreau să spun că am petrecut până dimineață și mai toată duminica am fost în refacere.

karla-rochie-catifea karla-rochie

You may also like

39 de comentarii

  1. Imi place rochita. Singurul aspect care nu e pe gustul meu este lungimea. Prefer mai scurta pentru ca sunt mica de statura .

    1. Stiu ca aceasta lungime nu avantajeaza pe toata lumea. Eu mi-am mai luat rochii de la Karla si erau mult mai lungi asa ca asta imi place cum vine si cum se aseaza

  2. Rchia ca rochia, e draguta, dar mie imi ia ochii dressingul pentru incaltaminte!! Vreau si eu asa, am mare nevoie :)) Are si usi? Mie mi-ar placea sa nu se vada.

  3. Ce bine iti vine!! Eu din pacate, am ramas cu burtca dupa nastere, asa ca mi-e imposibil sa mai pot purta rochii mulate. Astept cu interes articolul viitor!!

    1. Stai linistita. Daca nu ai pus multe kilograme in sarcina vei scapa si de burtica! Trebuie sa ai putina rabdare. Nu ai nascut de mult

  4. Rochia e frumoasă, dar acel dressing…e genial! 🙂 Nu mă dau în vânt după catifea, dar croiul și modelul rochiei îmi place!

  5. Superba. Arfi alegerea perfecta pentru un eveniment. Imi place negrul, imi place catifeaua…ce sa mai, e pe stilul meu atunci cand vreau ceva special. Simplu si cu gust.

  6. Nu cred ca are sens sa iti spun eu ca iti sta foarte bine. Stii asta deja. Eu as fi pus totuși si ceva colorat pe acolo, macar cerceii din argint sau nu stiu. Parca e prea mult negru. Adica e all-black, dar parca prea black :))

  7. Îmi place mult rochia. Sinceră să fiu, nici nu țin minte de când nu am purtat ceva din catifea, deși îmi place materialul. E atât de fin și plăcut. Și eu aș alege accesorii care să mai echilibreze ținuta, fiind prea închisă de culoare, dar arată bine și cu accesoriile alese de tine. Pupici :*

    1. Nici eu nu am mai purtat ceva de catifea de foarte mult timp. A intrat in tendinte si am zis sa fiu si eu „la moda” 😉 Te pup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.