Un weekend plin de relaxare intr-un hotel de lux

Iubesc firmele mari care se respectă şi care se gândesc şi la angajaţi. Muncim, muncim şi iar muncim şi dacă se poate să faci treaba a 2 persoane şi să primeşti un singur salariu este perfect. Pe lângă aceste aspecte mai puţin neplăcute mai vin şi momente în care primeşti veşti bune. Nu este vorba de nici o mărire de salariu sau de zile libere, ci este vorba despre un team building.

residence-hotels-min

O ieşire departe de casă este puţin mai complicată și în primă fază te gândești cum este mai bine, să pleci sau să stai acasă?! Pe de altă parte este o relaxare şi pentru mine și 2 zile cred că se va descurca soțul cu cea mică. Voi avea 2 zile doar pentru mine în care să mă relaxez în compania colegilor și să mă întorc cu forțe proaspete.

residence-hotels2-min

Nici nu i-am mai spus soțului în ce locație selectă voi merge …. Hotel Arc de Triomphe!!!! Un adevărat răsfăț va fi pentru mine să merg puțin la SPA, saună și jacuzzi și să uit de mine. Nu puteam să plec în vacanță fără să citesc un pic despre hotel.

RESIDENCE HOTELS (business & wellness) este primul lanț de boutique-hoteluri din România, de 4 stele, și printre primii membri ai BLLA (Boutique and Lifestyle Lodging Association), singura asociație de boutique-hoteluri din lume, cu sediul în Los Angeles. Trei dintre hotelurile din lanțul Residence Hotels, Arc de Triomphe, Domenii Plaza și La Conac, se află în București, iar cel de-al patrulea, Les Mandariniers, este situat pe Riviera franceză, în Hyeres.

spa-residence-hotel-min

Residence Hotel este un hotel din București de 4 stele superior și este amplasat într-o zonă liniștită a Bucureștiului. De cum am pășit în interiorul hotelului m-am simțit într-o altă lume. Personalul a fost foarte cald și primitor și un domn s-a oferit să mă ajute cu bagajul până în cameră. L-am refuzat politicos pentru că bagajul meu era mult prea mic și nu aveam nevoie de ajutor dar intenția a fost una excepțională, cum mai rar vezi pe la noi.

Camera arăta fabulos și nu-mi venea să cred că sta într-o cameră atât de frumoasă și atât de extravagantă. Pentru că aveam și alte facilități incluse în prețul camerei nu puteam să nu beneficiez și eu de ele așa că eu împreună cu cea mai bună prietenă am fost la SPA, saună și jacuzzi. Nu am mai fost niciodată și despre acest ritual de relaxare doar citisem dar să trăiești pe pielea ta …. a fost un răsfăț total.

Am avut diverse activități în acel weekend. Am făcut câteva întâlniri cu toți colegii în care am vorbit, am râs și am stabilit câteva obiective pe care trebuie să le ducem la bun sfârșit, am ieșit în Centrul Vechi și ne-am bucurat de petrecerile care se dau în weekend și nu numai, am făcut câteva cumpărături de la mall și ne-am relaxat la SPA. Aveam nevoie de un așa weekend ….

residence_hotels

Am scris acest articol pentru proba 6 a competiției SuperBlog.

 

You may also like

10 comentarii

  1. Daca sambetele si duminicile mele sunt incepute tot la 8 dimineata, in zgomot de bormasina, flex si alte utilaje, cred ca ajung sa ma cazez acolo pentru a-mi relaxa existenta 😀

  2. Pentru o plecare de un weekwns se mwrita sa mergi intr-un loc care iti ofera de toate, mai ales daca ai bani. Dar pentru concediu eu nu dau cortul pentru nici un hotel de lux 😉 😀

    1. Eu am facut multe concedii cu cortul. Asa mergeau parintii si eu nu puteam sa aleg. Am ajuns sa iubesc cortul si nu refuz o iesire cu cortul dar nici un hotel mai select 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.