M-am orientat catre un city-break low-cost

Iubesc vacanţele şi sunt genul de persoană care atunci când este vorba de plecat undeva nu stau prea mult pe gânduri. Micile ieșiri te fac să te deconectezi de la program și să scapi de rutina zilnică. Nimeni nu își permite să iasă în fiecare week-end dar o dată la 3-4 luni îți poți lua o vacanță de câteva zile și să vizitezi locuri noi.

Multe persoane cred că o dată plecat în concediu cheltui o grămadă de bani dar acest lucru nu se întâmplă dacă ești o persoană calculată și știi să îți alegi oferta potrivită. De preferat ar fi să vânezi ofertele și să le alegi pe cele mai bune.

Compania cu cele mai multe oferte low-cost

Ryanair oferă sevicii economice pentru un city-break low cost. Este prima oară când aud de această firmă și am vrut să caut mai multe informații despre ea. Prima interacțiune cu site-ul a fost extraordinară pentru că am văzut un banner pe care apărea scris vacanțe de la 10 euro. Sincer am zis că asta este aproape imposibil. Cum să zbori cu doar 10 euro?ryanair-aircraft-12-min

Chiar vorbisem cu niște prieteni să ne luăm o excursie pentru în februarie – martie în Barcelona. Totul a rămas în coadă de pește pentru că avionul și cazarea ajungea puțin mai mult decât bugetul stabilit pentru această ieșire.

Aseară am intrat prima oară pe site-ul companiei Ryanair și de atunci îmi fac o grămadă de calcule și mă tot gândesc ce ofertă să aleg. Unul din aspectele importante ar fi că Ryanair operează pe 4 aeroporturi: București, Timișoara, Oradea și Craiova și are ca destinații Italia, Germania, Spania, Grecia, Marea Britanie, Belgia sau Irlanda.

Oferte Low-cost pentru Germania

Vă sună cunoscut acest termen? Inițial am ales Spania dar am fost dezamăgită că nu ajung și la Barcelona iar Madrid-ul nu este una din prioritățile mele. Pentru că nu am fost în Germania niciodată am zis că acum este momentul. City break low cost cu destinația Berlin

Sunt o grămadă de lucruri de vizitat și în plus este o destinație plăcută. Mai rămâne să mă hotărăsc asupra datei așa că m-am consultat cu soțul și el era atât de visător încât am primit numai răspunsuri evazive. Sunt convinsă că nu l-ar deranja să primească o excursie cadou.ryanair-berlin-min ryanair-berlin2-minCe facem de Ziua îndrăgostiților? Sărbătorim marele eveniment la Berlin! Acestea sunt tarifele practicate în luna februarie către Berlin. Culmea este că am găsit un tarif mai mic decât m-aș fi așteptat și merg cu 8 euro de persoană. Mai exact 16 euro dus-întors. O nimica toată dar mai am de adăugat câteva mici detalii.

ryanair-berlin3-min

Nu am fost plecată nicăieri fără copil și nu îl las acasă oricât de greu mi-ar fi. Voi avea mari emoții pentru că ar fi primul ei zbor și nu știu la ce reacții voi avea din partea ei cu atât mai mult cu cât ea este un copil agitat și cam vocal. ryanair-berlin4-min

Un alt punct important de menționat în privința acestei firme este că încurajează familiile să își ia copiii cu ei și aveți câteva facilități cum ar fi 50% reducere pentru bagajul de cală și bagaje de mână gratuite.

După ce treceți de aceste etape vă puteți alege locul în aeronavă contra cost, vă puteți asigura bagajele, puteți opta pentru îmbarcarea prioritară sau să vă alegeți bagajul de cală. Pentru că am acea reducere am să iau un singur bagaj pentru toți. Tot acum vă puteți alege să plătiți suplimentar câțiva euro dacă vreți să vă luați un căruț sau alte obiecte mai voluminoase.

ryanair-berlin5-min

Aceasta este suma totală de plată. Vedeți exact ceea ce am adăugat și evident că puteți să vă alegeți și alte opțiuni în funcție de dorințele pe care le aveți. Să merg cu mai puțin de 100 euro 3 persoane cu avionul consider că este un preț mai mult decât decent și merită efortul. Asta înseamnă să găsești o vacanță ieftină.

Am să revin cu poze și impresii din viitoarea mea vacanță!

Articolul a fost scris pentru SuperBlog2016

You may also like

22 de comentarii

  1. Astept sa ne spui care a fost reactia copilului atunci cand a zburat prima oara. Eu am zburat cu o alta line low-cost la care atunci nu puteai sa-ti rezervi locul, era pe apucate si cum a fost buluceala am urcat printre ultimii si n-am gasit locuri apropiate si nici n-a vrut nimeni sa fac schimb, asa ca fie-mea a stat singura. Emotii la zbor am avut eu mai multe decat ea, n-a contat ca sta singura, ba chiar era incantata, s-a simtit mai mare.

  2. Am auzit multe lucruri frumoase despre Berlin. il voi adauga si eu pe lista vacantelor din viitor. Ma bucur ca Ryanair ne da posibilitatea sa ne indeplinim dorintele la preturi foarte mici. Multumesc pentru sfatur, voi tine cont de ele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.