Sapun lichid cadou de la Bottega Verde

Am primit recent a doua comandă Bottega Verde cu câteva produse pentru machiaj și ten. Mai exact comanda mea a fost copusă dintr-un fard mono culoarea pielii, un rimel extra black pentru volum, un BB cream și pentru toate astea am primit un cadou. Mă bucur ca un copil atunci când primesc ceva bonus dar când primesc un produs full size și de o calitate superioară am și mai multe motive de bucurie.

sapun-lichi-bottega-verde-min

Săpun lichid – Bottega Verde

Bottega Verde este o firmă foarte cunoscută în Italia, unde s-a și lansat, și pe YouTube găsiți foarte multe clipuri cu recenzii ale diverselor produse tot în italiană. Pe acest principiu am plasat și eu această comandă și mi-am ales cele mai lăudate produse. Am să vă vorbesc despre fiecare produs în parte într-un articol viitor iar acum vreau să vă prezint săpunul lichid cu ceai verde care a fost primit cadou.

sapun-lichi-bottega-verde2-min

Săpunul lichid Bottega Verde cu ceai verde este un produs hidratant și cu un miros fresh. În primul rând pompița nu dozează mai mult produs decât este nevoie și în felul ăsta nu se risipește produs inutil. Culoarea săpunului lichid este de un verde deschis și după ce vă spălați vă rămâne un miros fin de ceai verde pe mâini care nu rezistă o perioadă lungă de timp. Produsul vine într-un ambalaj de plastic și are o cantitate de 250 ml. Ca să puteți folosi un astfel de produs este suficient să plasați o comandă pe site-ul lor iar pe acesta îl primiți cadou. sapun-lichi-bottega-verde3-min sapun-lichi-bottega-verde4-min

În primul rând trebuie să știți că pentru orice comandă ce depășește 100 lei aveți produse cadou și sunt convinsă că și pe voi vă atrage această strategie. Nu cunosc multe firme care oferă astfel de beneficii. Pe site era disponibilă o altă variantă a săpunului lichid cu orez parcă și am optat pentru aceea dar nu a mai fost pe stoc și am fost sunată de către un reprezentant a firmei care mi-a oferit această alternativă. Propunerea a fost să îmi aleg o altă variantă a săpunului lichid și am zis că sunt dispusă să încerc orice altă variantă.

De foarte mult timp nu mai folosesc săpunul solid pentru a-mi spăla mâinile. Săpunurile solide îmi dau impresia că mâinile mele sunt uscate și nu le simt curate. Este o senzație ciudată. Consider că săpunurile lichide sunt mult mai igienice și eu le folosesc cu mai mare plăcere.

Dacă vreți să plasați o comandă pe Bottega Verde vă face și vouă, dragi cititori, un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul ROKOLLA înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 20 vor putea beneficia de el. 

You may also like

18 comentarii

  1. Imi place foarte mult BottegaVerde, am comandat mai demult produse de la ei si am fost foarte multumita! Pe atunci nu aveau si cadouri, insa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.